Menu

Om os


MobileTec slog dørene op i 2011 og har stor erfaring med alle typer reparationer

Walk in reparation

Kom forbi vores butik og lav en aftale, så du altid ved hvad du kan forvente af os.

Konkurrencedygtig priser

Hos MobileTec får du altid konkurrencedygtig priser på alle typer reparationer.

Specialiseret arbejde

Vi er altid opdateret på de nyeste teknologier inden for mobilreparationer.

Moderne metoder

Alle vores metoder er moderne og lige efter bogen (manualen), vi sørger altid for godt arbejde.

Kundekontakt

Når du får din telefon repareret hos MobileTec, så sørger vi altid for et holde dig opdateret.

Garantier

Når du skal have skiftet skærm på din telefon, så tilbyder vi altid garanti på skærmen.

Vi reparerer

Vi reparerer alle slags mobiltelefoner, tablets, computere og meget mere. Siden vi åbnede i 2011 har vi haft erfaring med en masse forskellige reparationer.

I dag kan vi med stolthed sige, at vi kan fejlfinde og diagnosticere de fleste telefoner, tablets og computere samt finde en løsning til lige netop dig.

Vi er allerede repareret over 52.000 enheder gennem de mange år i branchen og derfor kan vi med selvsikkerhed sige at vi er et af de bedste og hurtigste mobilreparatører i Danmark.

Sidder du og overvejer at skifte reparatør så kom forbi til en uforpligtende snak hvis du er privat eller erhverv, så har vi gode tilbud til netop dig eller din virksomhed. Vores partner hos Køge Kommune har været faste kunder hos MobileTec igennem mange år.

Besidder du et andet telefonmærke kan du altid ringe til os for yderligere information eller bestille tid online.

Vi har altid 2 års reklamationsret på alle vores reparationer og mener at det er god service.

Vi startede MobileTec

I 2011 så vi dagens lys, hvor vi åbnede vores første mobilbutik i Ringsted. Vores ejer tog på forretningsrejse til England for at besøge sin kammerats mobilbutik, hvilket gav inspiration til at åbne sin egen butik med sit eget unikke koncept.

Med gode tips og råd i bagagen fra sin ven i England gik tingene stærkt. MobileTec har vækst hvert evigt eneste år og har butikken i Køge.

Vi har store ambitioner med butikken og derfor kan i forvente at der hele tiden sker nye tiltag som kan gøre kundeoplevelsen endnu bedre.

Husk altid at følge med på vores Facebook da vi løbende opdatere vores kunder med masser af fantatiske tilbud samt konkurrencer.

Reparation i Køge – Vi tager hånd om din mobiltelefon


Velkommen til MobileTec! Vi tilbyder smartphone reparation i Køge, og vi kan også fikse din iPad eller Macbook, så hvis elektronikken driller, er et besøg hos MobileTec en god løsning. Vi har mange års erfaring med reparation af smartphones og tablets og hos os får alle en professionel reparation af højeste kvalitet.

Hvis du har nogle spørgsmål vedr. reparationer, så tøv ikke med at ringe til MobileTec på telefon 3215 0909. Du er også altid velkommen til at kigge direkte ind i vores butik på torvet i Køge. Vi kan klare de fleste reparationer, mens du venter eller klarer dagens indkøb.

Vores ydelser


Hos MobileTec kan vi altid hjælpe dig hvis skaden er sket. Vi er specialister i alle typer smartphone og har mange års erfaring med at reparerer alle mærker og modeller!

Kvalitets reservedele

Hos MobileTec bruger vi kun de bedste reservedele, når vi skal reparerer din smartphone. Vi anvender både original dele samt dele der er lige så gode!

Gratis kaffe mens du venter

Når du afleverer din telefon hos MobileTec, tilbyder vi alle kunder en gratis kop kaffe fra Sannes Desserter. Sluk tørsten og nyd kaffen, mens du venter på din telefon.

Mange års erfaring

MobileTec har repareret mobiler i mange år og har erfaring siden nogle af de første mobiltelefoner på markedet. Vi holder os altid opdateret med den nyeste teknologi.

Reparation af alle nye modeller

MobileTec kan reparerer alle typer smartphones, men hovedsageligt udfører vi reparation af nyere modeller herunder iPhone, iPad, Samsung og Huawei. Kontakt os for at få et godt tilbud på din opgave.

Vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude!


Lad os hjælpe hvis din skærm er gået i stykker eller hvis andre dele trænger til en kærlighed hånd! Er skaden sket, så kan vi hjælpe dig uanset mærke og model!

MobileTec reparerer stort set alle typer skader og udfører reparationer direkte i vores værksted i Køge. Vi tilbyder bl.a. reparationer som f.eks. skærmreparation, knust glas, front udskiftning, sløve knapper, knækket bagcover, døde batterier m.m. Skulle du være i tvivl om situationen og dit behov, så skal du blot kontakte os enten pr. telefon, email eller via kontaktformularen her på siden.

Book tid her

Hos MobileTec samler vi på glade og tilfredse kunder

4,3 ud af 5

Michelle Madsen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Michelle Andersen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Michelle Thomsson

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Michelle Kristiansen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Michelle Mathiessen

Virkelig god service! De skiftede skærmen på 1 time og de var rigtig søde. Jeg fik desuden en rigtig god pris! Kan kun anbefale dem!

Garanti
Reservedele i topkvalitet
Værksted i Køge
Konkurrencedygtige priser
Gode anmeldelser